De Cuevas Toys 81435 Cărucior sport modern pentru păpuși 3 în 1 (MA6-81435)

De Cuevas Toys 81435 Cărucior sport modern pentru păpuși 3 în 1 (MA6-81435)

579,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

De Cuevas Toys 81435 Cărucior sport modern pentru păpuși 3 în 1 (MA6-81435)

579,00 RON
+ 24,90 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
raijucarii.ro
Descrierea produsului
Pramul sport modern pentru păpuși este un model complet nou din colecția inovată SKY 2020, care are un emblemă drăguță în emblemă. Datorită mânerului reglabil superior și accesoriilor funcționale, este potrivit pentru fetele de vârstă preșcolară, dar și pentru fetele mai mari, care vor folosi toate acestea mai mult atunci când se joacă.
Accesorii și echipamente: Tava amovibilă în formă anatomică, cu posibilitatea de plasare în direcție și în sensul de mers. Sistem de centuri în trei puncte pentru fixarea păpușii. Capac de tavă Velcro. Geantă modernă de cărucior sau de umăr. 1 coș de depozitare cu plasă îngustă în partea inferioară a căruciorului cu capac. 1 coș de depozitare cu ochiuri largi în partea inferioară a căruciorului cu un capac și o pungă interioară de cordon din țesătură. Mâner reglabil pe înălțime, înălțime: 64 - 80 cm. Rotiți față pivotant pentru o conducere mai ușoară. Dimensiuni cărucior: 53 × 45,5 × 80 cm (înălțime până la mâner). Dimensiunile interne ale coșului: 55 × 22 cm (lxw). Păpușa nu este inclusă în pachet. Specificații: Design spaniol frumos. Prelucrare precisă. Manevrare foarte ușoară în timpul jocului în sine. Material: metal, plastic, materiale textile. Ambalat într-o cutie în culorile colecției. Dimensiunile pachetului: 63 × 30 × 37,5 cm (lxwxh). Greutatea pachetului: 5,8 kg. Pentru modelele selectate, ambalajul are un cod QR cu instrucțiuni video pentru asamblare. Potrivit pentru copii de la 3 ani.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.